Wie zijn wij

Ervaring, sinds 1989, in begrafenis en crematie verzorging

Met ruim 25 jaar ervaring kunt u er op vertrouwen dat bij "Een Goedkope Uitvaart" uw uitvaart in goede handen is. Als kleinschalige uitvaartonderneming zijn wij persoonlijk in de omgang en transparant in de kosten.
Bij "Een Goedkope Uitvaart" verzorgen wij uitvaarten in de regio Voorne Putten, Hoekse Waard, Rotterdam en de Randstad. Dit doen wij met respect en in stijl en hierbij zorgen wij ervoor dat de uitvaart goed en soepel verloopt. "EenGoedkopeUitvaart.nl" is er voor mensen die kiezen voor een uitvaart zonder al te veel extra’s.
Ook bieden wij de oplossing voor mensen die wellicht niet beschikken over de financiële middelen om een traditionele uitvaart te kunnen betalen en daardoor een prijsbewuste keuze maken. Wij coördineren de uitvaart die past. Zonder poespas en zonder onnodige kosten. Neemt u ook gerust contact met ons op bij vragen.

Van mens tot mens...
Aan uw verdriet om het verlies van uw dierbare kunnen wij niets doen, wel kunnen wij u bijstaan in de tijd dat u afscheid moet nemen.
Van mens tot mens zijn wij er voor u, met een luisterend oor voor uw verhalen door er gewoon te zijn in de dagen tot de uitvaart en daarna.

Een Goedkope Uitvaart Voorne Putten

Informatie of melden overlijden

Voor iedereen, voor elke verzekering, voor ieder budget

Regio Spijkenisse en omstreken
0181 78 25 00

Regio Rotterdam en omstreken
010 80 80 350

Dag en nacht bereikbaar